Chalets

Hofstede Lust en Last biedt u de mogelijkheid een stacaravan of chalet te plaatsen op een door u te huren kavel van 500 m2 of  1000 m2 in de boomgaard tussen de perenbomen.  De boomgaard bevindt zich op schitterende locatie , gelegen aan een natuur-waterbergingsproject en uitzicht op de weidse polder.

Er zijn uitsluitend houtkleurige chalets of stacaravans toegestaan. ‘Kunsthout’ is toegestaan mits van hoogwaardige kwaliteit. Wij streven naar zo volledig mogelijke harmonie van de chalets/stacaravans met de natuur. We zijn daardoor een uniek chaletpark. Kleinschalig van opzet : max 25 plaatsen.

Het park is in principe het gehele jaar geopend.  Permanente bewoning is niet toegestaan.

Elke plaats heeft een water-, propaangas-   en electriciteitsaansluiting (16Ampere),   alsmede een rioolafvoer. Gas -, water – en electriciteitsverbruik worden per kavel afgerekend.

U vindt onze”camping” op het eiland Goeree Overflakkee, het eiland van rust, ruimte en natuur. Kortom een uitgelezen stek voor uw chalet of stacaravan. Het chaletpark  is onderdeel van de boerderij.

Op de gronden in de polder groeien mooie gewassen als aardappelen, suikerbieten ,tarwe en lucerne, alsmede fruitbomen.

De omgeving heeft veel te bieden, wandelen in de prachtige natuur, fietsen over de vele fietsroutes, excursies naar natuurreservaten zoals ‘De kwade hoek’ bij Ouddorp of de slikken van Flakkee bij Melissant. Het Haringvliet en de Grevelingen liggen op enkele kilometers , de afstand naar het Noordzeestrand is ongeveer 20 km.

Het tweelingdorp Middelharnis-Sommelsdijk, met haar karakteristieke, sfeervolle straatjes, is het middelpunt van het eiland. U vindt er onder andere een gezellig winkelcentrum nabij de jachthaven en het Streekmuseum. Elke woensdag is er markt op de Voorstraat in Sommelsdijk.

Wanneer rust, ruimte en natuur de criteria zijn waarop u uw jaarplaats selecteert is Hofstede Lust & Last de plaats waar u naar zoekt.    Stelt u zich voor : uw chalet omringt door perenbloesem in het voorjaar en een rijke perenoogst voor uzelf in het najaar. Hoor en zie de koekoek, de groene specht, de fazant  en zie de haas van dichtbij.   Intens genieten van de seizoenen in de Flakkeese polder.